Добродојдовте на сајтот на mTex.mk

Почитувани посетители ви благодариме за посетата на сајтот на mTex.mk .Овој сајт е посветен на презентација на производите од брандот на mTex.mk односно на производителот Невро-комерц Дооел Велес од Велес.

Се надевамде дека го привлековме вашето внимание и дека имате можност да одберете прозиводи кои што ви се допаѓаат.

Со почит

Генерален Менаџер

Марко Ѓоргиовски

071 213 425 и 077 742 114

info@mtex.mk

This entry was posted in Инфо за mTex.mk. Bookmark the permalink.

Leave a Reply